Boekenkasten op maat gemaakt

De mooiste maatwerk boekenkasten in Zeeland

Natuurlijk horen boekenkasten ook in het programma thuis. Al dan niet op maat gemaakt. Modern of klassiek, eenvoudig of zeer luxueus. Maatwerk boekenkasten zijn de laatste jaren weer erg in trek, logisch vinden wij want een op maat gemaakte boekenkast geeft uw huis of bedrijf een prachtige uitstraling. Prachtige boekenkasten als scheidingswand met daartussen schuifdeuren, al dan niet voorzien van glas in lood. Onze fabrikant produceert alle materialen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De boekenkasten, of eigenlijk boekenwanden, kunnen in alle woningtypes worden toegepast. In nieuwbouwwoningen, bestaande woningen, villa’s en ook in appartementen komen deze wanden goed tot zijn recht. U ziet het, ook hier onderscheiden we ons door de veelzijdigheid.

Onze boekenkast zijn volledig aan te passen aan uw wensen

Wilt u een boekenkast die de volledige hoogte van uw kamer benut of wilt u spotjes in uw boekenkast, ruimte voor uw TV, lades met deuren, de boekenkast in een hoekopstelling of andere specifieke wensen, deze zijn (bijna) allemaal te realiseren door Wim Moens Totaal. In ons persoonlijke advies op locatie kunnen al uw wensen worden besproken en zal er een offerte gemaakt worden.  

Boekenkasten

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?

Wil u graag meer informatie over boekenkasten of direct een afspraak maken? Vul dan onderstaande gegevens in, wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. We komen graag, geheel vrijblijvend, langs voor het maken van een offerte!

Contact

Invalid Input
Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer a.u.b een geldig bericht in.