Op maat gemaakte inloopkasten in Zeeland

Van rommelkamer tot luxe inloopkast, wij realiseren het voor u!  

Bij het horen van de term 'inloopkast' denkt u waarschijnlijk aan een luxe villa met een inloopkast waar u in kunt verdwalen. Hoewel het zeker mogelijk is om dit door ons te laten realiseren, heeft u zeker geen gigantische villa nodig om een inloopkast in uw huis toe te passen. Onze inloopkasten worden op maat voor uw kamer gemaakt, ook in beperkte of lastige ruimtes. Leidingen, kabels, ramen, deuren of schuine wanden in de kamer zijn geen obstakels voor ons, wij ontwerpen de inloopkast perfect naar de indeling van uw kamer. 

Ruime ervaring met inloopkasten in Zeeland

Wim Moens heeft al jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van complexe en mooie inloopkasten in Zeeland. In onze op maat gemaakte inloopkasten kunt u al uw kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk opbergen. Wanneer u een inloopkast in huis neemt, kunt u veel ruimte besparen op andere plekken in het huis. Zo kunt u uw oude kledingkast weg doen en creëert u meer ruimte. 

Inloopkast in Zeeland

Persoonlijk advies op locatie 

Mocht u nog niet precies weten hoe u de inloopkast in uw kamer wilt inbouwen, wees niet gevreesd, onze specialisten geven u persoonlijk advies op locatie. Bijna al uw wensen zijn door ons te realiseren, van indeling tot aan het materiaal. Van het advies tot aan de montage zijn in eigen hand, zo heeft u maar te maken met één contactpersoon, dit werkt wel zo makkelijk. De mogelijkheden aan kleuren worden in het persoonlijke advies ook besproken. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Het advies, het inmeten en de montage van de inloopkast wordt door Wim Moens Totaal verzorgd. Laat u verrassen door de mogelijkheden! Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak en/of het vragen van een offerte. Wij komen kosteloos bij u langs voor het maken van een offerte!

Contact

Invalid Input
Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer a.u.b een geldig bericht in.