Draaideurkasten op maat in Zeeland

Dé specialist in maatwerk draaideurkasten van Zeeland

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe op maat gemaakte draaideurkast voor in uw kamer? Bij Wim Moens bent u aan het juiste adres voor al uw (draaideur)kasten binnen Zeeland. Draaideurkasten worden vaak toegepast in de wat ruimere slaapkamers, maar ook op kantoor kan een draaideurkast goed van pas komen.

Nette draaideurkast op maat

Wij bieden u persoonlijk advies op locatie

Wij kunnen de indeling van de kast geheel naar uw wens en woonstijl aanpassen, alle mogelijkheden worden besproken in ons persoonlijke advies op locatie bij de klant. Door onze uitgebreide deskundigheid, ervaring en technisch inzicht kunnen wij bijna al uw wensen realiseren. De mogelijkheden aan kleuren zullen op locatie bij u worden besproken, wij zullen er voor zorgen dat de kasten naadloos overgaan in de rest van uw interieur. 

Heeft u schuine wanden of verwarmingsbuizen die uitsteken? Dit is voor ons geen enkel probleem, wij ontwerpen de kasten zo, dat deze netjes wegewerkt worden en goed aansluiten op uw muur en plafond. Zo kunt u uw lelijkste hoekje laten omtoveren tot prachtige draaideurkast met genoeg ruimte voor al uw spullen. Het advies tot montage zijn in eigen hand, u heeft maar te maken met één contactpersoon. Wel zo makkelijk!

Maak een vrijblijvende afspraak

Het advies, het inmeten en de montage van de draaideurkast wordt door Wim Moens Totaal verzorgd. Laat u verrassen door de mogelijkheden! Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak en/of het vragen van een offerte. Wij komen kosteloos bij u langs voor het maken van een offerte!

Contact

Invalid Input
Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer a.u.b een geldig bericht in.