Op maat gemaakte schuifkasten in Zeeland

De maatwerk schuifkasten specialist van Zeeland!

Kasten op maat is met stip het specialisme van Wim Moens Totaal. Het is elke keer weer een uitdaging om in het moeilijkste hoekje een prachtige kast te plaatsen. Al vele jaren werken we met de bekende merken schuifwanden en vouwdeurkasten. Als het niet in het programma zit van de leverancier past Wim Moens Totaal de bestaande materialen zo aan dat deze wel toegepast kunnen worden als de situatie daar om vraagt. Deskundigheid, ervaring en technisch inzicht zijn hiervoor essentieel!

Van schuifdeuren tot voorraadkasten

Of het nu gaat om een paar schuifdeuren onder de gording op zolder, een voorraadkast in de bijkeuken of een op maat gemaakte kast onder de schuinte van de dakhelling, Wim Moens Totaal zorgt ervoor dat deze vakkundig geplaatst wordt.

Voorbeelden van op maat gemaakte schuifkasten in Zeeland

Maak een vrijblijvende afspraak

Het advies, het inmeten en de montage van de schuifkasten wordt door Wim Moens Totaal verzorgd. Laat u verrassen door de mogelijkheden! Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak en/of het vragen van een offerte. Wij komen kosteloos bij u langs voor het maken van een offerte!

Contact

Invalid Input
Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer a.u.b een geldig bericht in.